Galleriet är en före detta butikslokal. En av de få som finns kvar av alla dem som en gång fanns i Djurgårdsstaden. Den har fungerat ypperligt som arkitektkontor och är nu minst lika bra som galleri. Läget är perfekt längst ner på Nordenskiöldsgatan, strax ovanföt Beckholmsbron. Restaurang Oaxen, det upprustade gamla varvsområdet med Café Skroten och Beckholmens utsiktsbrygga gör området till ett attraktivt promenadstråk.

IMG_2588

Lokalen består av ett ganska kvadratiskt rum på ca 25 kvm. Utställningsytan på fondväggen är 3,45 m bred och 2.65 m hög. Den båda gavelväggarna är ca 4.35 m breda och har en längsgående hylla ca 1,1 m över golv som kan användas för bilder eller föremål. Sammanlagd längd på utställningsväggarna är ca 14 m. Exakta mått framgår av planskissen. Tryck på bilden som blir den tydlig!
Kontakta mig gärna för vidare information.

Plan galleriet

 

Innanför rummet finns pentry med diskbänk, kylskåp och vattenkokare, ingen spis. Toalett finns men inte dusch. Lokalen har för närvarande ingen internetanslutning, varför man är hänvisad till eget mobilt bredband.