När jag startade Galleri Nordostpassagen för tre år sedan föreställde jag mig inte att det skulle bli så väldigt uppskattat och etablerat bland konstnärer och besökare. Jag tänkte mig inte heller att det skulle bli så tidskrävande och att jag skulle bli så bunden. För att säkra upp verksamheten inser jag att jag behöver lite backup. Jag kan bli plötsligt sjuk eller ha något viktigt möte. När detta har hänt har oftast konstnären kunnat hoppa in, förutsatt att han eller hon bor i Stockholm. Ibland en vän, ibland min man. Men jag behöver fler volontärer som är roade av konst och bra på att visa besökare tillrätta och förklara. Jag måste hitta några som liksom jag kan göra detta på ideell basis, för nöjets skull. Jag kan försäkra att det är roligt! 
Galleriets öppettider är normalt kl 13 – 17 torsdagar t o m söndagar. Det är då jag kan komma att behöva avlösning. En eftermiddag eller två per månad.

Min efterlysning gav resultat:  GALLERI NORDOSTPASSAGEN har fått ett par volontärer som kan ställa upp om jag akut, eller planerat, behöver några lediga timmar! Men vi kan bli flera! Välkommen om du också är intresserad.  Maila mig:
karin.lidmar@gmail.com